Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βασίλειος Κωστέτσος πετά τα βέλη του στην Βίκυ Καγιά: «Δεν έκανε στο εξωτερικό την καριέρα που παρουσιάζει»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στη Σχοινούσα και διασκέδασε με την ψυχή της.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τον σύζυγό της.

«Δεν μετράω τα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Ανδρέα Καψάλη, είμαστε μαζί και είμαστε καλά. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι με τον Ανδρέα, αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Είμαστε αυθόρμητοι όταν ταξιδεύουμε με τον σύζυγο μου, πάμε κάπου και δεν ξέρουμε που θα μείνουμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε υπέρ του να δοκιμάζει κανείς νέα πράγματα.

«Είχα αναρωτηθεί εκ των υστέρων αν θα έπρεπε να συνεχίσουμε την πρωινή εκπομπή με τον Φώτη. Ήθελα να δοκιμάσω νέα πράγματα, όσο μαθαίνω παίρνω ενέργεια», τόνισε.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ζωή του, αλλά και για την περίοδο που ένιωθε ότι τον είχαν στοχοποιήσει.

«Στο παρελθόν είχα παρατηρήσει ότι γινόμουν νευρικός. Δεν φοβήθηκα να βρεθώ στα μανταλάκια για λογούς συμπεριφοράς, ξέρω τη γνώμη των συνάδελφων μου για έμενα. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί για άσχετους λόγους την περίοδο του «Me Too». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου είχε προτείνει να δουλέψω στο Maestro, άλλα δεν είχα χρόνο. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή αυτή την περίοδο», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τα παιδιά του

«Η κόρη μου ασχολείται με την υποκριτική. Ο γιος μου έχει ταλέντο στο χορό, προσπαθώ να τον πείσω να ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου».

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά το τέλος της εκπομπής του.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα. Νιώθω τη χαρά της ξεκούρασης άλλα και συγκίνηση για τον αποχωρισμό και το τέλος της εκπομπής. Στην εκπομπή ήμουν σαν λοβοτομημένος, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που είχα. Αυτό που κρατάω από την εκπομπή είναι ότι έκανα ό,τι ήθελα με την παρέα μου. Μία παύση θα κάνω, θα δούμε πως θα βγει. Η Ζέτα Μακρυπούλια με «τάραξε» συναισθηματικά και με συγκίνησε», σημείωσε.

Η απάντηση του Τάκη ζαχαράτου στην Πόπη Τσαπανίδου:

«Βρήκαμε τον μπελά μας που κάναμε την Πόπη Τσαπανίδου. Έχω αφιερώσει την καριέρα μου στην μητέρα μου και σε σπουδαίες Ελληνίδες. Στη σάτιρα ό,τι δίνεις παίρνεις».

Η Τζένη Μπαλατσινού απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, λέγοντας πως, «δεν υπάρχει προοπτική να ξανακάνω τηλεόραση. Είχα συζητήσει πριν την Βίκυ Καγιά για την παρουσίαση του «Shopping Star».

«Καταπέλτης» ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη Βίκυ Καγιά.

«Η Βίκυ Καγιά δεν έκανε στο εξωτερικό την καριέρα που παρουσιάζει. Η Βίκυ Καγιά έκανε καριέρα στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει διεθνή καριέρα. Η Βίκυ Καγιά είχε ένα υστερικό στοιχείο στη παρουσίαση και μία φαντασιοπληξία», τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!