Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Επιστρέφει» στην τηλεόραση με το «50-50» ο «κύριος Πέτρος»

Η κωμική σειρά του Mega «50-50» επιστρέφει στην τηλεόραση στις καλοκαιρινές επαναλήψεις, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στην TV και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ήδη το τρέιλερ με την επιστροφή αγαπημένων κωμικών σειρών το καλοκαίρι παίζει στο Mega, ενώ το επιβεβαίωσε και σκηνοθέτης της σειράς Βασίλης Θωμόπουλος.

«Για εμένα είναι μια χαρά που επιστρέφει το “50-50”, γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες» ανέφερε σχετικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για να συμπληρώσει: «Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή… Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εντάξει, πιστεύω ότι έσκισε σε αυτή τη σειρά, είναι και άλλοι ηθοποιοί».

Ο Βασίλης Θωμόπουλος επεσήμανε μάλιστα: «Μετά το “50-50” δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο και δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Κάτι δεν κούμπωσε και νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει». Αποκάλυψε, δε, πως «από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές και οι ηθοποιοί παίρνουμε ένα ποσοστό, ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα γι’ αυτή την περίοδο».

Μετά τις καταγγελίες για βιασμούς και απόπειρες βιασμών και την προφυλάκιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, είχαν πάψει να παίζουν στην τηλεόραση επαναλήψεις με τις σειρές στις οποίες συμμετείχε. Αντιδράσεις μάλιστα είχαν υπάρξει ακόμη και για λίγα επεισόδια στα οποία πολύ παλιά είχε κάποια guest εμφάνιση, όπως στους «Απαράδεκτους», όπου έκανε τον αστυνομικό.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ξαναπροβληθούν οι σειρές του, όπως είχε μεταφέρει και η δικηγόρος του Κική Μπακιρτζίδου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της. Στο Mega, λοιπόν, θα προβληθούν το φετινό καλοκαίρι μια σειρά από κλασικές κωμωδίες, συμπεριλαμβανομένης και του «Πενήντα-Πενήντα».

 

*Δημοσιεύθηκε στην ontime την Τετάρτη 28/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!