Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λευτέρης Πράσινος – παρουσιαστής ειδήσεων: «Ήταν γενικευμένη περιτονίτιδα. Ήταν σοβαρό. Μπήκα αμέσως χειρουργείο…»

Ο Λευτέρης Πράσινος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο πριν από λίγο διάστημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα ξυπνήσει με μία ενόχληση στην κοιλιακή χώρα. Έγινε πριν από ένα μήνα. Το κατάλαβα ότι οφείλεται για οξεία σκωληκοειδίτιδα όταν ανέβασα πυρετό το απόγευμα κι έτσι κινητοποιήθηκα. Δεν είχα κάποιον οξύ πόνο να δικαιολογεί σκωληκοειδίτιδα κι η πρώτη διάγνωση του γιατρού ήταν ότι μου είπε αν ανεβάσουμε πυρετό να το δούμε. Έκανα αξονική στο συγκεκριμένο σημείο κι ήταν τελικά σκωληκοειδίτιδα και δεν ήταν μόνο αυτό απλά αλλά γενικευμένη περιτονίτιδα. Ήταν σοβαρό. Μπήκα αμέσως χειρουργείο κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Και πρόσθεσε ο Λευτέρης Πράσινος: «Διπλώνεσαι από τον πόνο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που είναι κρυφό και δεν έχεις τόσο μεγάλη ενόχληση όπως εγώ που πίεζα το σημείο γιατί ήμουν υποψιασμένος. Με εξέτασε ο γιατρός βάσει αυτών που του έλεγα και μου είπε ότι δεν βλέπω κάτι μη φυσιολογικό κι αν κάνουμε πυρετό το ξαναβλέπουμε και το απόγευμα της ίδιας μέρας ανέβασα πυρετό και πήγα άμεσα στο νοσοκομείο».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!