Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Σοκαρισμένη η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου: «Πίστευαν ότι θα φύγω εγώ»

Η απρόσμενη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.

«Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος κι ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομά του, δεν το πίστεψε. Νομίζω ότι κανένας μας δεν το πίστεψε κι όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα, πίστευαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του κι ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει μακριά, οπότε είναι σίγουρα πολύ λυπηρό και σχολιάσαμε με τον Ηλία ότι μας λείπει ήδη η παρέα του» είπε αρχικά λυπημένη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Σίγουρα με τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή» συνέχισε.







Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!