Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φινάλε σεζόν για το «Φως στο Τούνελ»- Νικολούλη:Το «καρφί» στην Πισπιρίγκου – «Ξέρει πού μπορεί να με βρει. Μην το πάμε παραπέρα»

Το «Φως στο Τούνελ» ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του σεζόν για 28η χρονιά, με την Αγγελική Νικολούλη να έχει βγάλει στο φως δεκάδες υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής θέλησε να κάνει ένα update για τις υποθέσεις του μικρού Άλεξ από την Βέροια αλλά και του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν είχε υποσχεθεί πώς στο φινάλε της εκπομπής θα πει κάποια πράγματα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως παραδέχτηκε, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην της στείλει το μήνυμα on air αλλά οι αιχμές προς το πρόσωπο της κατηγορουμένης ήταν ξεκάθαρες.

«Για την υπόθεση της Πάτρας, για τη μητέρα, για τη Ρούλα που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγάλης της κόρη. Και θα ακολουθήσει και το δικαστήριο για τα άλλα δύο παιδιά. Πέρα από ρεπόρτερ που έψαχνε να βρει την αλήθεια, είχαμε και μια άλλη σχέση. Μιλούσαμε καθημερινά. Την έβλεπα, όσο και αν ακούγεται περίεργο, παράξενο και κάποιους να τους εκνευρίζει, την έβλεπα σαν άνθρωπο και σαν μητέρα. Είχαμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση.

Κάποια στιγμή πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερο και θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση. Αλλά μετά μια δεύτερη σκέψη και πιο δυνατή, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί είναι κάτι σημαντικό. Εξάλλου ξέρει η ίδια πού μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ, μην το πάμε παραπέρα».

«Ευχαριστώ! Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και εμείς θα τα πούμε το φθινόπωρο για την 29η χρονιά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!