Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

First Dates – Απίστευτο: Την απέρριψε και και ξέσπασε στα κλάματα

Ένα απίστευτο περιστατικό είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο (21/6), του First Dates, με μια κοπέλα να την απορρίπτει το Date της και εκείνη να ξεσπάει σε κλάματα. 

Και ενώ αρχικά τα πράγματα να κυλούσαν όμορφα και η παρουσιάστρια του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί όπως και το τηλεοπτικό κοινό να περίμενε πως θα έχει αίσιο τέλος η γνωριμία, αλλά ο νεαρός παίκτης είχε άλλα σχέδια.

Έτσι, ως είθισται, η 21χρονη Όλγα και ο 28χρονος Αργύρης βρέθηκαν απέναντι από την κάμερα του ριάλιτι της αγάπης προκειμένου να πουν τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ραντεβού και βεβαίως να εκφράσουν την διάθεση για ένα πιθανό νέο ραντεβού. «Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός. Δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος με αυτά που έλεγε» εξομολογήθηκε, αρχικά, η μελαχρινή διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε, κάτι στο ερωτικό δεν θα έβγαινα για φαγητό, ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινο, θα έβγαινα δεύτερο ραντεβού. Αυτό. Δεν υπάρχει, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης για να φύγει, άρον άρον, από το πλάνο και το πλατό των δηλώσεων για το Fist Dates.

Η Όλγα δεν μπόρεσε να αντέξει τη συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απλά θα πω ότι η αγάπη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται. Όταν όμως δεν το έχεις αυτό και το χάνεις, δεν είναι όμορφο συναίσθημα»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!