Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Θανάσης Πάτρας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την επιλογή του Star να επιλέξει ως παρουσιαστή της Φάρμα, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

«Θα χρησιμοποιήσω μία μαγειρική φράση: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πολύ καλά τα είπε ο Γρηγόρης (Αρναούτογλου), συμφωνώ μαζί του. Όταν ακούς κάτι για μία εκπομπή, πάντα πηγαίνει το μυαλό σου σε κάποια πρόσωπα», δηλώνει ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν με ρωτάς εάν θα έβλεπα ποτέ τον Κουτσόπουλο παρουσιαστή της Φάρμας, περισσότερο θα έβλεπα εμένα παρά τον Κουτσόπουλο. Εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να γίνει αυτό που λέει ο Γρηγόρης. Να είναι τόσο καλός που να ζητήσει συγγνώμη», σχολιάζει στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν πολύ καλός στην παρουσίαση της Φάρμας έτσι όπως τον έζησα. Θα διαφωνήσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε αυτό», τονίζει σε άλλο σημείο ο Θανάσης Πάτρας.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «ιδανικό» το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα», ενώ σε ερώτηση για τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα απαντά:

«Εγώ όσες φορές πηγαίνω καλεσμένος περνάω τέλεια. Δεν μπορώ εγώ να πάρω θέση για κάτι που δεν γνωρίζω, δεν έχω δει και δεν με αφορά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!