Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Μητσικώστας «καρφώνει» τον Μάκη Παπασημακόπουλο: «Αποχώρησε μία βδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής»

Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και θέλησε να μιλήσει για την νέα του εκπομπή στο Action 24. 

«Είμαστε εδώ στο Action24, πέντε χρόνια μετά την ΕΡΤ. Τώρα λένε «ωραία εκπομπή, γιατί δεν την έχουμε εμείς;». Μετά Χριστόν προφήτης; Το Action24 ήταν το τυχερό», δηλώνει ο Γιώργος Μητσικώστας.

«Ο κόσμος θέλει ένα comeback εποχής και αγαπημένων προσώπων με νέα πράγματα. Ο κόσμος μου λέει ότι ο Σωτήρης (Καλυβάτσης) τους θυμίζει το παλιό καλό ΑΜΑΝ και μαζί κάνουμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο», αναφέρει για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό και αποκαλύπτει ότι το «Μήτσι-VAR» θα συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν.

Πώς απαντά για την αποχώρηση του Μάκη Παπασημακόπουλου από την ομάδα της σατιρικής του εκπομπής;

«Ο Μάκης μέχρι τελευταία στιγμή, μία βδομάδα πριν βγει η εκπομπή, είχαμε κάνει κάποια σκετς και τα παίξαμε κιόλας. Μετά μας ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει για δικούς του προσωπικούς λόγους, τους οποίους δεν μας τους εξέθεσε ποτέ», επισημαίνει ο Γιώργος Μητσικώστας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι σχέσεις τους εξακολουθούν να είναι καλές.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Μητσικώστας εκφράζει την επιθυμία του να παρουσιάσει μία ζωντανή εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ δηλώνει χαρούμενος με την απήχηση που είχε η πρόσφατη μίμησή του για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!