Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχετε ένα ταλέντο να φέρνετε κόντρα σε αυτά που λέω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα καθόσω ο παρουσιαστής σχολίαζε τα όσα είπε  η Ελίνα Παπίλα, η αντίδραση των συνεργατών του τον εκνεύρισε. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε αρχικά: «Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει».

«Αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς… Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία δύσκολη θέση» είπε στη συνέχεια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!