Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Μαύρο Ρόδο» spoiler: Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δραματικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Μαύρο Ρόδο». καθώς ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης ενώ ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την κλινική.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 18 έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου:

Επεισόδιο 127 (Κυριακή 18 Ιουνίου)

Η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν. Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί. Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της. Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;

Επεισόδιο 128 (Δευτέρα 19 Ιουνίου)

Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό. Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη. Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.

Επεισόδιο 129 (Τρίτη 20 Ιουνίου)

Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να απειλήσει την Ελισάβετ. Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει, ώστε να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Ο Βίκος έχει στα χέρια του το δηλητήριο και με τη βοήθεια του Φρέντι δίνουν την πρώτη δόση στον Θέμη. Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά αντικείμενα του Παράσχου. Η Γιάννα κάνει μία κουβέντα στον Σαράντο ξεκαθαρίζοντάς του το τέλος της σχέσης τους. Πώς θα αντιδράσει ο Γιαννίκος όταν αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης; Ποιος μπαίνει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται; Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

Επεισόδιο 130 (Τετάρτη 21 Ιουνίου)

Η συζήτηση της Αλεξίας με τον πατέρα της είναι αποκαλυπτική. Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από το δηλητήριο. Νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά. Η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο: ο Γιαννίκος την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Η Πολυξένη βγαίνει από τη μονή μαζί με τις δύο εικόνες. Η συνάντησή τους θα έχει άσχημη εξέλιξη. Ο πανικός της Ελισάβετ έχει φτάσει σε επικίνδυνα, για το μωρό, σημεία. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.

Επεισόδιο 131 (Πέμπτη 22 Ιουνίου)

Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και της ζητάει συγγνώμη. Η Ελισάβετ είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου. Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για τη Σουηδία; Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει το τέλος της ζωής της Αυξεντίας. Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!