Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Μπέττυ Μαγγίρα απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη Tv, εκφράζοντας την πρόθεσή της να παραμείνει στην πρωινή ζώνη, διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη την ίδια ομάδα που έχει και φέτος.

«Η πρόθεση όλων μας είναι να παραμείνω στην πρωινή ζώνη και να κρατήσω και όλη την ομάδα όπως έχει», αναφέρει η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Η ζωή είναι ωραία».

«Εγώ ξεκίνησα από τα καλλιστεία, ήταν ένας δρόμος αν ήθελες να ασχοληθείς με το μόντελιγνκ. Ένας δρόμος είναι και τα ριάλιτι, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Το ριάλιτι θα σου φέρει πολύ πιο γρήγορη αναγνώριση, θα γίνεις διάσημη σε πολύ σύντομο διάστημα. Δε σημαίνει όμως ότι θα κάνεις καριέρα μοντέλου, θέλει σκληρή δουλειά», δηλώνει στη συνέχεια της συνέντευξης.

«Ξεκίνησα με το μόντελιγκ και με πήγε από μόνο του στην τηλεόραση. Δεν την κυνήγησα, μου προέκυψε, την ακολούθησα και την αγάπησα», τονίζει η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα του Κρήτη TV.

«Το μόντελιγνκ ήταν το όνειρό μου, δε νομίζω όμως ότι ασχολήθηκα όσο θα ήθελα. Σιχαίνομαι τη στέρηση, γυμναστική κάνω στη χάση και στη φέξη. Είμαι αυστηρή μαμά, προσπαθώ να βάλω όρια. Τον Δημήτρη (Μάζη) δεν έχω πάψει ποτέ να τον θαυμάζω, μαθαίνω πράγματα από αυτόν», εξομολογείται μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γάμο δε νομίζω να κάνω. Σκέφτομαι όμως να κάνω ένα μεγάλο πάρτι με φίλους κάποια στιγμή», παραδέχεται σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!