Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη, αν κάποιος «έφαγε» ανθρώπους είστε εσείς»

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό άσκησε η σκληρή κριτική στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αφορμή στάθηκαν τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή της, σχετικά με τις αντιδράσεις για τα ονόματα στα ψηφοδέλτια.

«Μάλλον, κ. Κωνσταντοπούλου, αναφέρεστε με αυτά που λέτε στον εαυτό σας. Εάν κάποιος, σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση, είναι ανθρωποφάγος, μάλλον είστε εσείς. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μιλήστε για ανθρωποφαγία. Αν κάποιος «έφαγε» ανθρώπους είστε εσείς που δεν τιμήσατε την ψήφο των ανθρώπων που σας τίμησαν και τους «φάγατε» από τις λίστες και βάλατε τους εκλεκτούς από πάνω», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Κ. Κωνσταντοπούλου μου κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη. Ποιος σε αυτήν την ιστορία «έφαγε» ανθρώπους, παρά μόνον εσείς. Άρα όταν μιλάμε για ανθρωποφάγους, κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη, φορέστε το ωραίο σας χαμόγελο και την καρδούλα που κάνετε».

«Κυρία Κωνσταντοπούλου πρέπει να καταλάβετε ότι η κριτική δεν είναι επίθεση», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!