Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για τον Νίκο Μπάρτζη: «Πονηρός ο βλάχος»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από τον αέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα;, θέλησε να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί στο All Star Survivor

Οι εκατέρωθεν καυστικές ατάκες ανάμεσα σε Στέλλα Ανδρεάδου και Νίκο Μπάρτζη άναψαν φωτιές στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ πιστεύω ότι η Στέλλα είναι η πραγματική νικήτρια του Survivor. Είναι εκεί μέσα από την αρχή, δεν ασχολούμαστε και πολύ μαζί της, μόνο όταν πού και πού δεν συμβαίνει κάτι τρανταχτό την πετάει λιγάκι μπροστά η παραγωγή», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Έχει μαζέψει 115-120.000 ευρώ. Μία παίκτρια που είναι τρελό outsider που είναι ακόμα εκεί, τους έχει πατήσει όλους», τόνισε για τη Στέλλα Ανδρεάδου ο παρουσιαστής.

«Είπε ότι σοκάρεται γιατί μπαίνουν όλοι και βάζουν μπροστά τα λεφτά, ότι δεν είναι τόσο ηθικό αυτό που κάνει ο Νίκος Μπάρτζης. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της αδύναμο», σχολίασε από την πλευρά της η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Στέλλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέσα, γιατί έχει καταφέρει να είναι ψηλά στα στατιστικά. Μπορεί να τη χρησιμοποιούν πολλές φορές ως έναν Δούρειο Ίππο, για να περάσουν κάποια πράγματα στις ψηφοφορίες. Έχει όμως το γνώθι σαυτόν, ξέρει ότι δεν είναι δημοφιλής έξω», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Πάντως… πονηρός ο βλάχος», είπε κλείνοντας το θέμα ο παρουσιαστής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!