Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αφιερώνει τη νίκη του σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το τελευταίο διάστημα κάθε νίκητη του στο All Star Survivor την πανηγυρίζει σχηματίζοντας το γράμμα «Α». Σχηματίζει μπροστά στην κάμερα με τα δάχτυλά του το κεφαλαίο πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και χαμογελάει πονηρά, θέλοντας να αφιερώσει τη νίκη του στο πρόσωπο που προφανώς το όνομά του ξεκινάει από αυτό το γράμμα.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του και μάλιστα τελευταία, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, υπήρξε και αρκετά μυστικοπαθής όταν ερωτούνταν για την πραγματική σχέση που τον συνδέει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ειδικά μετά τις έντονες φήμες ότι είχαν χωρίσει.

Αυτό το «Α» πάντως, έχει καλύψει όλα τα προηγούμενα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του Κωνσταντίνου που όμως όσοι τον ξέρουν μπορούν να τον αποκρυπτογραφήσουν.

Υπάρχει βέβαια και η… οφθαλμοφανής εξήγηση για αυτό το «Α» που ίσως τελικά να μην είναι και μεγάλος γρίφος. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να αντιστοιχεί στη μητέρα του, που ονομάζεται Αλίκη.

Η κυρία Αλίκη είχε βρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και είχε συναντήσει από κοντά τον γιο της και έτσι δεν αποκλείεται ο Κωνσταντίνος να της αφιερώνει πλέον κάθε του νίκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!