Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: «Δηλητήριο» για τους παλιούς από το Twitter – «Σιχαμότο δεν μας έλειψες καθόλου»

Οι τελικοί του MasterChef 2023 συνεχίζονται και οι κυκλικές κουζίνες, όπως σε κάθε τελικό, είναι «αναμμένες» και περιμένουν τους δύο μεγάλους φιναλίστ, τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, για μια ακόμη συγκλονιστική μαγειρική αναμέτρηση!

Τρεις δοκιμασίες έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι στιγμής και στη μοναδική βαθμολογία, που γνωρίζουν οι δύο διαγωνιζόμενοι, η Μαρία Μπέη προηγείται με ένα μόλις βαθμό διαφορά ενώ οι βαθμολογίες από την πρώτη φάση των τελικών παραμένουν σφραγισμένες και θα ανακοινωθούν την τελευταία ημέρα ανάδειξης του νικητή ή της νικήτριας, στον Μεγάλο Τελικό, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00!

Για να κλείσει, όμως, αυτός ο κύκλος και να πάρουν όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορούν οι δύο διεκδικητές του τίτλου, ο εξώστης γεμίζει με τους φετινούς παίκτες του MasterChef αλλά και τις οικογένειες των δύο φιναλίστ.

Οι «παλιοί» επέστρεψαν στον εξώστη και κατά την είσοδό τους, πρώτος πρώτος μπήκε ο Μότο Μότο, ενώ τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι με τη Μαρία Μπέη να ουρλιάζει από χαρά!

Το Twitter δεν χάρηκε με την επανεμφάνιση του Μότο

Ο Νίκος άνοιξε την πόρτα και μπήκε στη κουζίνα του MasterChef, όμως κανείς από τους fans δεν χάρηκε!

 

 

 

 

 

 

Alert για τρεις!

Το Twitter κατάλαβε αμέσως τις τρεις απουσίες από τον εξώστη, αυτές του Πορφύρη, του Γρηγόρη, αλλά και του Ηλία και έβγαλε κατευθείαν alert.

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!