Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαύρο Ρόδο Spoiler: O Πέτρος απειλεί την Ελισάβετ και αυτή παθαίνει κρίσεις πανικού

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο

Η αδιάλλακτη στάση της Ελισάβετ θυμώνει τον Πέτρο, ο oποίος αποφασίζει να κινηθεί νομικά για να εξασφαλίσει δικαίωμα στο παιδί του. Όμως, το μόνο που καταφέρνει στέλνοντας το δικηγόρο του να την πιέσει είναι ναμεγαλώσει κι άλλο το ρήγμα μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή, ο Bίκος βάζει μπροστά το σχέδιο δολοφονίας του Καστρινού, ο oποίος αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι η μητέρα του αγαπημένου της είναι η Φιλαρέτη!

To ψέμα της Ελισάβετ, ότι δήθεν απέβαλε και δεν είναι πια έγκυος στο παιδί του Πέτρου, δεν διαρκεί πολύ. Εκείνος, σίγουρος ότι προσπαθεί απλώς να τον βγάλει από τη ζωή της, την πιέζει να του πει την αλήθεια και, πράγματι, καταφέρνει να την κάνει να παραδεχτεί ότι η εγκυμοσύνη της συνεχίζεται κανονικά.

Παράλληλα, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι έχει πάρει την απόφασή της για αυτό το παιδί και σκοπεύει να το μεγαλώσει στο μοναστήρι, όπου θα ζήσει και η ίδια γαλήνια, μακριά από τον έξω κόσμο. Με το που το ακούει αυτό ο Πέτρος, γίνεται έξαλλος. Της λέει ότι έχει και ο ίδιος λόγο στο μεγάλωμα του παιδιού τους και, όταν εκείνη το αρνείται, φτάνει στο σημείο να την απειλήσει ότι θα κινηθεί νομικά για να της πάρει την επιμέλεια.

Η Ελισάβετ πανικοβάλλεται, όμως δεν υποχωρεί και ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την απειλή του πράξη. Έτσι, αναθέτει σε ένα δικηγόρο την υπόθεση, ζητώντας του να εξασφαλίσει ότι το παιδί του δεν θα γεννηθεί μέσα στο μοναστήρι.

Αυτός πηγαίνει στη Γερακιανή, βρίσκει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει ότι το θέμα της εγκυμοσύνης της και της επιμέλειας του παιδιού που θα γεννηθεί θα λυθεί δικαστικά, μιας που η ίδια αρνείται να συνεργαστεί με τον πατέρα. Εκείνη, απελπισμένη, ζητά τη βοήθεια του Λευτέρη και αυτός, με τη σειρά του, μιλά στον Πέτρο και του ζητά εξηγήσεις για την κίνησή του να βάλει το δικηγόρο του να την απειλήσει.

Όσο όμως συμβαίνουν αυτά, κανείς δεν ξέρει ότι ο Γεράσιμος το έχει σκάσει από την κλινική και ένα βράδυ μπαίνει κρυφά στο μοναστήρι και φτάνει μέχρι το κελί της Ελισάβετ, η οποία κοιμάται. Η εικόνα της δεν έχει φύγει στιγμή από το μυαλό του και ονειρευόταν τη στιγμή που θα την έβλεπε ξανά. Όμως η Ελισάβετ που έχει τώρα μπροστά του δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα με την οποία μεγάλωσαν μαζί.

Πιεσμένη αφόρητα από την εγκυμοσύνη της και την αντίδραση του Πέτρου, βρίσκεται σε ένα μόνιμο πανικό, ο οποίος πλέον κάνει κακό και στο μωρό της. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί σε τι σημείο έχει φέρει άθελά του τη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο, και αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω. Δεν θέλει να είναι άδικος μαζί της, ούτε να την αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν επιθυμεί.

Όταν πηγαίνει στο μοναστήρι για να συναντήσει τη Φιλαρέτη, τη συναντά τυχαία και επιχειρεί για άλλη μια φορά να της μιλήσει ήρεμα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του και της ζητά συγγνώμη για το δικηγόρο που της έστειλε, όμως η Ελισάβετ έχει κλειστά τα αφτιά της και δεν δέχεται τίποτα από όσα της λέει. Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει πια κανένα σημείο επαφής ανάμεσά τους…

Ο Βίκος αρχίζει να δηλητηριάζει τον Καστρινό

Η ημέρα της κηδείας του Μπόγρη έχει φτάσει, αλλά ο Σταυρίνος είναι ακόμη στη φυλακή, με μόνη του επιθυμία να ί παραστεί στον ύστατο αποχαιρετισμό του αδελφού του. Ο Βίκος και η Αλεξία κοιτάζουν τις φωτογραφίες από την έκρηξη και βλέπουν στον τόπο του συμβάντος ένα πρόσωπο που δεν περίμεναν ποτέ να είναι εκεί.

Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης απειλεί τον Λουκά ότι θα τον καταδώσει για την αγορά των εκρηκτικών, ενώ ο Παράσχος είναι έτοιμος να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες που έχει για την εμπλοκή του Βίκου στη δολοφονία της Αγγελικής. Όμως, ο Βίκος έχει ήδη πάρει τα μέτρα του και, μέσω του ανθρώπου που έχει «φυτέψει» δίπλα στον Καστρινό μαθαίνει τα πάντα και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Έτσι, όταν συναντά τον Παράσχο, φροντίζει να του κλείσει οριστικά το στόμα…

Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά του αντικείμενα και αυτός μαθαίνει ότι τελικά δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης. Ο τελευταίος βάζει μπροστά το σχέδιό του να σκοτώσει τον Καστρινό και παίρνει στα χέρια του το δηλητήριο που σκοπεύει να του δώσει. Ο Φρέντι αναλαμβάνει να του χορηγήσει την πρώτη δόση και σύντομα τα συμπτώματα κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Θέμης αρχίζει να νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!