Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το τέλος της εκπομπής της Παπίλα

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησαν την Βίκυ Χατζηβασιλείου οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Η γοητευτική παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για την ιδανική τηλεοπτική της επιστροφή, την απουσία της εκπομπής «Πάμε πακέτο» αλλά και να σχολιάσει την επερχόμενη αυλαία της εκπομπής «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα το σχολιάσω αυτό καθόλου (σ.σ. το τέλος της εκπομπής «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1). Τι να αισθανθώ δικαιωμένη; Εγώ έκανα μία επιλογή, από εκεί και πέρα αυτό αφορούσε εμένα. Τώρα, μακάρι να πήγαινε καλά αυτή η εκπομπή, γιατί;».

«Η επιστροφή μου στην τηλεόραση θα μπορούσε να είναι με οτιδήποτε μου δημιουργεί εμένα ενδιαφέρον και την αντίληψη ότι δημιουργεί και στο κοινό ενδιαφέρον. Με σταματάνε στο δρόμο για να μου πουν πόσο τους λείπει αυτή η εκπομπή (σ.σ. το Πάμε Πακέτο), πόσο τους λείπω εγώ και αυτό είναι τόσο τρυφερό. Δεν νομίζω πως έχει ξαναγίνει αυτό με άλλη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό είναι πραγματικά το φυλαχτό μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας, την Παρασκευή, στον ΣΚΑΪ.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!