Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη: «Προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια»

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου, θεώρησε ότι η συνήγορος του ηθοποιού προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα λόγια της και να παρουσιάσει τη στάση της στην υπόθεση του ηθοποιού μη αντικειμενική.

Αφορμή για την εμφάνιση της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” είναι η επιθυμία του ηθοποιού να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές οθόνες τα σήριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει καθώς βλέπει την απήχηση που έχουν στο Tik Tok.

«Λέτε ότι ο κόσμος τον ζητά και θέλει να τον ξαναδεί. Το ταλέντο του δεν το αμφισβητεί κανείς όμως, υπάρχει και ένα κοινό που μπορεί να μη θέλει να τον ξαναδεί… Κι εμένα, και όλους μπορεί να μη θέλουν να μας δουν, όμως εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί… Η γνώμη του κοινού για μένα δεν έχει αλλάξει γιατί έχω ποινικά αδικήματα σε βάρος μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξεχνάτε μάλλον ηθελημένα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί για τον βιασμό για τον οποίο έχετε ξοδέψει άπειρες εκπομπές λέγοντας ότι, ακολουθείτε την κοπέλα και ότι λέει αλήθεια» σχολίασε από τη δική της πλευρά η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα και έχω χειριστεί το θέμα πιο αντικειμενικά από όλους… Δε γνωρίζω ποια είναι η κοπέλα και δε με αφορά καθόλου. Ούτε έχω καλέσει καμία κοπέλα εδώ» είπε.

«Η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να αλλάξει όταν ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί και αθωωθεί στη πορεία για έναν βιασμό και συνεχίζει να είναι καταδικασμένος για δυο απόπειρες. Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι αν βγείτε τώρα έξω θα σας πουν όλοι, “Ουάου ο Πέτρος Φιλιππίδης;”» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου» πρόσθεσε ακούγοντας την τοποθέτηση της Κικής Πακιρτζίδου.

«Εγώ άλλο είπα και προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου… Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτή. Δε ξέρετε ποια είναι η άποψή μου…» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!