Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο Breakfast@star: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, έτυχε να μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον Τροχό της Τύχης και την αναγνωρισιμότητα στην ζωή του.

«Νιώθω πολύ ωραία για τον Τροχό της Τύχης. Αν με ρωτήσεις αν το περίμενα, όχι δεν το περίμενα. Χαίρομαι που το βιώνουμε μαζί αυτό. Δεν είναι τυχαίο που ο Τροχός είναι το μακροβιότερο παιχνίδι. Δεν είναι για εμάς μέρος της εργασίας αλλά μέρος της ξεκούρασής μας. Αυτή η αναγνωρισιμότητα η μεγάλη ήρθε σε μία ηλικία καλή κι ώριμη. Δεν ορκίζομαι ότι αν ερχόταν στα 20 ότι δεν θα είχα αρπάξει κάποιο ψώνιο. Δεν είμαι καλός παρουσιαστής. Έτυχε να μου ταιριάζει αυτό το πρόγραμμα» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Το Asia Express ήταν το απόλυτο ταξιδιωτικό παιχνίδι κι ήταν για εμένα όνειρο. Είπα ναι σε τρία κλάσματα του δευτερολέπτου όταν έμαθα για την Ζενεβιέβ. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερα, αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι αυτό το μουρλοκομείο που βλέπω. Τελικά είναι πολύ πιο μουρλκομείο από την πραγματικότητα. Την απολαμβάνω και τώρα και σκέφτομαι να πάω ραντεβού με την γυναίκα μου σαν να είναι η πρώτη φορά» πρόσθεσε.

«Συνεργάζομαι με το Star γιατί έχω μία απίστευτη σχέση με το κανάλι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά και τι να μου προτείνει. Όταν έκανα τον Τροχό την πρώτη χρονιά, είχε τηλεπαιχνίδι μόνο ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο Τροχός, που ήρθε ως παλιακό προϊόν και σιγά που το θυμήθηκαν, αλλά έπιασε και νομίζω ότι έδωσε αφορμή στο να σκέφτεται ο κόσμος α θα μπορούσαμε να κάνουμε comeback.» κατέληξε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!