Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά από τον αέρα του Mega Καλημέρα : «Όταν οι γυναίκες δεν μπορούν να κοινωνήσουν γιατί έχουν περίοδο, σε κάνει να νιώθεις παρείσακτη»

Η Ελεονώρα Μελέτη από τον αέρα του Mega Καλημέρα ξέσπασε με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον ιερέα που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, ο οποίος ετέθη σε παύση γιατί έδωσε την άδεια να γίνουν διάκονοι δυο κορίτσια. 

«Εγώ δε βρίσκω κάποιο λάθος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι κάποιοι κανόνες της εκκλησίας, που σέβομαι απόλυτα, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς, ειδικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το δρόμο του Θεού και την οικογένεια της εκκλησίας…

Όταν μια γυναίκα δε μπορεί να κοινωνήσει γιατί έχει περίοδο, εγώ που είμαι 44 μπορώ να το ερμηνεύσω, όταν όμως ήμουν 14 ένιωσα παρείσακτη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξετε… Αυτό που βλέπω είναι υγιές, αυτό που ακούω όχι… Αυτά είναι κινήσεις που προσπαθούν να φέρουν τους νέους στην εκκλησία. Οι γυναίκες δεν έχουν πνευματικό υπόστρωμα; Δεν καταλαβαίνω» ανέφερε  Ελεωνόρα Μελέτη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!