Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Αντί για ασυλία πρόταση γάμου του Σάκη στην Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε το χθεσινό έπαθλο του All Star Survivor να μείνει ξεχωριστό για πάντα για την καλή του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς της έκανε πρόταση γάμου… Έτσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε μια κοντινή τοποθεσία στην Πούντα Κάνα προκειμένου να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Όταν λοιπόν οι δυο παίκτες, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκαν να τρώνε… στον ουρανό, ο νικητής του Survivor 2021 είχε μια ιδιαίτερη ιδέα. Να κάνουν πρόβα πρότασης γάμου!

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες» αναφώνησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Φιλί! Φιλί! Φίλι» φώναζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Μελίνα Μεταξά χτυπώντας τα μαχαιροπήρουνα στα ποτήρια τους. Αφού ρώτησε τους υπόλοιπους που μπαίνει το δαχτυλίδι, στο αριστερό ή στο δεξί χέρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φόρεσε με τον σύντροφο της να της φιλάει το χέρι.

Μια ομολογουμένως ξεχωριστή στιγμή στο Survivor All Star…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!