Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζωή Κρονάκη: «Μου έκανε ghosting. Βρεθήκαμε, φωνάξαμε, κλάψαμε και….»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μίλησαν για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Το τηλεοπτικό ζευγάρι παραδέχτηκε πώς δυσκολεύτηκε στην αρχή να βρει τις ισορροπίες του και τη χημεία μεταξύ τους, με τις εντάσεις να μη λείπουν.

«Τι θα άλλαζα στον Δημήτρη; Είναι λίγο περισσότερο απόλυτος από τα δικά μου γούστα. Μονοδιάστατος στα πράγματα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν καινούργιες προκλήσεις, να εξελίσσομαι. Ο Δημήτρης είναι λίγο πιο παγιωμένος, έχει δουλέψει με τον εαυτό του και δεν παρεκκλίνει εύκολα», είπε στην αρχή η Ζωή Κρονάκη.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψαν και ένα περιστατικό τσακωμού που συνέβη μεταξύ τους έπειτα από παρεξήγηση που έγινε στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ προτιμώ να ρωτάω γενικά από το να απαντάω! Όταν έκανα υποκριτική, με έβαλαν πέντε λεπτά να μιλήσω για τον εαυτό μου. Ήταν μαραθώνιος. Ακόμα ψάχνουμε τη σχέση μεταξύ μας! Δεν γνωριζόμασταν από πριν. Είναι σημαντικό με τον άλλον όσο περνάει ο καιρός να δένεσαι, να βρεις τα κοινά σου στοιχεία.

Τον πρώτο μήνα είχαμε τις εντάσεις μας, τους τσακωμούς μας. Στον έναν μήνα πάνω έγινε χαμός. Τελειώνει η εκπομπή, δεν μου μιλάει καλά στο τηλέφωνο, το ψυχανεμίζομαι. Έγινε μια παρεξήγηση στον αέρα αλλά οι τηλεθεατές δεν το κατάλαβαν.

Τον παίρνω τηλέφωνο την επόμενη ημέρα και δεν το σήκωνε. Ένα ghosting. Έπρεπε να γεφυρώσουμε το ότι δεν γνωριζόμασταν καθόλου», εξομολογήθηκε η Ζωή Κρονάκη.

Με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου να προσθέτει: «Σταμάτησα να της απαντώ στα τηλέφωνα και της απαντούσα σε μέιλ. Βρεθήκαμε, τα είπαμε, φωνάξαμε, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και μετά όλα καλά».

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!