Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα με την Λίλιαν Αρχοντή: «Είναι λάθος και ψέμα, μιλήστε με τους δικηγόρους μου»

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν η Λίλιαν Αρχοντή συνομίλησε με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα. 

«Αν είναι να πέφτουν οι αστυνομικοί από τον οποιοδήποτε κι από μία γυναίκα της δικής μου ηλικίας, των δικών μου διαστάσεων. Άρα, δεν κάνει για το σώμα αυτός ο αστυνομικός. Αν εγώ, έτσι όπως με βλέπετε, δύναμαι να ρίξω κάτω έναν αστυνομικό, άρα ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στο σώμα. Έχω και συνέχεια, δεν σταματά εδώ. Ο Κ. Μπαλάσκας τι να πει;» είπα αρχικά η Λίλιαν Αρχοντή και συνέχισε παρακάτω: «Σχολούσε, έλεγε ότι βιάζομαι. Έληγε η βάρδιά του και το είδαμε μετά. Φαίνεται και στην κατάθεσή του και δεν έχει σημασία πολύ αυτό»

«Ε, μην μιλάτε τόσο πολύ. Δεν είμαστε στο σανίδι, είμαστε στην τηλεόραση. Σας παρακαλώ πολύ με προσβάλετε» ανέφερε ο κ. Μαπλάσκας και συνέχισε για την αναβολή της δίκης.

«Κύριε Μπαλάσκα συγγνώμη, δεν μπορούν να συνεχίσουν να ακούγονται ψέματα. Δύο φορές έχει αναβληθεί η δίκη κι ο εν λόγω αστυνομικός δεν έχει έρθει στην έδρα» απάντησε η Λίλιαν Αρχοντή.  «Θα κρίνετε εσείς κ. Αρχοντή την απόφαση του δικαστή για την αναβολή;» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

«Εμείς στηριζόμαστε στην ελληνική δικαιοσύνη. Γιατί δεν έρχεται ο αστυνομικός; Έχει κάτι να κρύψει;» ρώτησε η ηθοποιός. «Από δικαστές αναβλήθηκε κ. Αρχοντή» ήταν η απάντηση του κ. Μπαλάσκα.

«Όχι κ. Μπαλάσκα είναι ψέμα και λάθος. Να μιλήσετε με τους δικηγόρους μου και με το δικαστήριο. Δεν αναβλήθηκε από την έδρα. Ήρθε ο κ. Ρώμας, ο κ. Σκιαδαρέσης και η κ. Κατσαβού. Ήρθαν άνθρωποι να με στηρίξουν και δεν ήρθε ο αστυνομικός» κατέληξε η Λίλιαν Αρχοντή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!