Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η γη της Ελιάς: Ο Στάθης συλλαμβάνεται – Σκοτώνει με το αμάξι μια κοπέλα

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς. Όπως θα δούμε, ο Στάθης σκοτώνει μια κοπέλα με το αυτοκίνητό του και συλλαμβάνεται, ενώ σύννεφα κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής. Από την άλλη, η Ιουλία χαστουκίζει την Αρετή.

Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος ντόμπρος, που του αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις και δεν θέλει να εξαρτάται από κανέναν και τίποτα. Η υπερηφάνεια του είναι πάνω απ’ όλα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε από τη μεγάλη του αγάπη, την Ιουλία. Αυτός ο τόσο ανιδιοτελής ήρωας στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» αναμένεται να βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση.

Για την ακρίβεια, ο Στάθης γίνεται ξαφνικά πρωταγωνιστής μιας μεγάλης τραγωδίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άντρας εμπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όλα ξεκινούν όταν ένα βράδυ οδηγείτο αυτοκίνητό του στη Μάνη και είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και στα προβλήματά του. Τότε, εντελώς ξαφνικά, πετάγεται μπροστά του στον δρόμο μία 18χρονη κοπέλα.

Ο Στάθης δεν προλαβαίνει να πατήσει το φρένο και τη χτυπάει θανάσιμα. Φανερά σοκαρισμένος, σταματάει με το αμάξι του στην άκρη και σπεύδει κοντά στο κορίτσι που κείτεται στο έδαφος. Ταραγμένος και τρομοκρατημένος, καλεί αμέσως σε βοήθεια και όταν φτάνουν το ασθενοφόρο και οι Αρχές διαπιστώνεται ότι η κοπέλα είναι νεκρή.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Στάθης λυγίζει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ευθύνεται για την απώλεια μιας ζωής, ενώ οι τύψεις τον κυριεύουν.

Αμέσως, η Αστυνομία τον συλλαμβάνει για φόνο εξ αμελείας και οδηγείται στο τμήμα. Φτάνοντας ενώπιον του αστυνόμου Κουράκου, του εξιστορεί πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Κατά τη διάρκεια της μαρτυρικής αυτής κατάθεσης αναφέρει κάθε λεπτομέρεια -από όσα θυμάται- και παραμένει κρατούμενος. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τού κάνουν αλκοτέστ για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ταυτόχρονα, για το τραγικό συμβάν ενημερώνεται η μητέρα της κοπέλας, η οποία φτάνει στο τμήμα και με λυγμούς καταριέται τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της.

Παράλληλα, δηλώνει στον Κουράκο πως σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Λίγο αργότερα, ο Στάθης, φανερά καταρρακωμένος, ζητάει από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να τηλεφωνήσει στον δικηγόρο του και καλεί τον Λυκούργο.

Του εξομολογείται όσα έχουν συμβεί και εκείνος δέχεται να αναλάβει την υπεράσπισή του. Λίγο αργότερα, ενημερώνει για το μοιραίο γεγονός την κόρη του, τη Βασιλική. Εκείνη σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας της κρατείται για φόνο εξ αμελείας. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτό, η τραγική αυτή είδηση παίρνει διαστάσεις σε όλη τη Μάνη.

Όταν η Ιουλία ενημερώνεται, κρατάει σκληρή στάση, δηλώνοντας ότι εάν ο Στάθης έφταιγε πρέπει να τιμωρηθεί και να πληρώσει. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγείται στον εισαγγελέα, συνοδεία του Λυκούργου, καταβεβλημένος και έτοιμος να πληρώσει για το μοιραίο γεγονός. Ο Στάθης γνωρίζει ότι αν η υπόθεσή του φτάσει σε δίκη και καταδικαστεί μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!