Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

J2US: Αυτό είναι το secret ζευγάρι που θα δούμε στο 13ο live

Πυρετωδώς ετοιμάζονται ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του για το 13ο live του J2US, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στις 9, το βράδυ του Σαββάτου, από τη συχνότητα του Alpha!

Ακόμα ένα φαντασμαγορικό πάρτι, με πολλές εκπλήξεις, τραγούδι, χορό και δώρα, θα κρατήσει παρέα στο τηλεοπτικό κοινό που θα επιλέξει να περάσει τη βραδιά του, συντονισμένο στον Alpha!

Όπως αποκάλυψε στο προηγούμενο live ο Νίκος Κοκλώνης, αυτό το Σάββατο, θα γνωρίσουμε το τελευταίο secret ζευγάρι, το οποίο μάλιστα θα μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα, καθώς το όνομα της μίας γυναίκας, είναι «βόμβα».

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Βυθούλκα, στο Breakfast@Star, αυτό το ζευγάρι θα αποτελείται από την Καλομοίρα, η οποία επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μαζί με τη Λουίζα Πυριόχου.

«Η Καλομοίρα δεν έρχεται απλά ως guest, θα έχει τον ρόλο του κόουτς στον διαγωνισμό και θα παραμείνει καθόλη τη διάρκειά του.

Ο Beast, ο κόουτς της Λουίζας Πυριόχου, μαθαίνω ότι αποχωρεί από το J2US για επαγγελματικούς λόγους, έκλεισε εμφανίσεις με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη και η Καλομοίρα θα πάρει τη θέση του», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Ο Νίκος Κοκλώνης την ήθελε πάρα πολύ και μάλιστα από πέρσι. Όταν αποχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου της είχε κάνει πρόταση ακόμα και να είναι στην κριτική επιτροπή. Τη θέλει πάρα πολύ στην Barking Well και σκοπεύει να την κρατήσει με όλους τους τρόπους», κατέληξε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!