Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαλάντης για Πάριο: “Να προσέχετε όταν μιλάτε τι έχετε πει πριν”(VIDEO)

Ο τραγουδιστής ήταν ο νικητής του πρώτου επεισοδίου για τον τρίτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar και πράγματι ήταν από τους συμμετέχοντες που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Μετά την πρεμιέρα του show λοιπόν, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Γιάννη Πάριο και πότε πρέπει να σταματήσει το τραγούδι. «Για τον κ.Πάριο είπα ότι εγώ σαν καλλιτέχνης θα σταματούσα στα 50 μου. Δεν τον ακούω τον κ. Πάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ φρόντισε να συμπληρώσει: «Κάποια στιγμή σε μία συνέντευξη του κύριου Γιάννη στη Ναταλία τη Γερμανού είπε πως το κοινό έχει δικαίωμα να κρίνει τους καλλιτέχνες. Έχω εγώ παραπάνω δικαίωμα να κρίνω κάποιον, γιατί και μουσικός είμαι και από ότι είπατε σας αρέσω σαν τραγουδιστής. Είπατε ότι μπορεί και ένας απλός άνθρωπος να κρίνει, απλά να προσέχετε όταν μιλάτε τι έχετε πει πριν».

Οι δηλώσεις αυτές αναμένεται να έχουν αντίστοιχες απαντήσεις, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στη συνέχεια να τονίζει: «Καλλιτεχνικά δεν μπορεί ο καθένας να λέει την άποψη του, για έναν άνθρωπο που είναι κοινώς ομολογουμένως ο ερωτικός τραγουδιστής της Ελλάδας. Αν χαθούν κι αυτά τα πράγματα τελειώσαμε. Δεν θα μας πει ο Βαλάντης. Δεν θα μας πει κανείς». Ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε τον τραγουδιστή, λέγοντας πως παρότι διαφωνεί, ο καθένας έχει την άποψή του και πρέπει να τη λέει. «Όταν ένας άνθρωπος έχει κάνει το ένα χιλιοστό της καριέρας του Πάριου, δεν δικαιούται να μιλάει», ανέφερε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!