Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιφιγένεια Τζόλα: Συνεχίζει στην τρίτη σεζόν για την «Γη της Ελιάς»;

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου την Τετάρτη με αφορμή τη συμμετοχή στο καθημερινό σίριαλ του MEGA, «Γη της ελιάς». Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς και τα σχόλια στα social media.

Ειδικότερα, η Ιφιγένεια Τζόλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου είναι εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο, δίπλα μας σε όλα, μας στηρίζει, εξαιρετικός στην δουλειά του. Οπότε θα έλεγα πως είναι δώρο η συνεργασία με αυτόν τον άνθρωπο. Ναι, συνεχίζω και θα είμαι και στην τρίτη σεζόν της σειρά».

«Κάποιες φορές γελάω με τα σχόλια στο Twitter για την σειρά! Είναι πάρα πολύ όμορφα και κάποια τα βρίσκω και πάρα πολύ έξυπνα. Χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται, χαίρομαι που το αγαπάει».

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ προσεκτικός και πολύ έτοιμος και να ακούσει τι θα του πουν αλλά και να το δουλέψει όσο περισσότερο γίνεται για να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Είμαι σίγουρη ότι και ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί γι’ αυτό που αγαπάει αλλά δεν αρκεί μόνο να έχει μια ευκαιρία. Θεωρώ ότι καλό θα ήταν και να το δουλέψει όσο περισσότερο γίνεται γιατί το να έχεις ένα ταλέντο, από μόνο του δεν αρκεί. Όσο περισσότερο το δουλεύεις τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ιφιγένεια τζόλα στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!