Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Καινούργιου για την Μάριον Μιχελιδάκη: «Οι συνεργάτες της μου φαίνονται κάπως… φοβισμένοι»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη συνεργάτη της Μάριον Μιχελιδάκη, τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της. 

«Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Και ο Φοίβος (Παπαδάκης) είναι πολύ αξιόλογος, τη Τζώρτζια (Γεωργίου) τη συμπαθώ πάρα πολύ και έχει κάνει πολλές δουλειές. Και με τον Ντάφλο έχω συνεργαστεί πάρα πολύ. Ίσως η Μάριον Μιχελιδάκη είναι λίγο πιο «βαριά» για αυτούς τους συνεργάτες, δεν το λέω αρνητικά, γιατί η γυναίκα έχει μία πολύ αξιόλογη πορεία», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!