Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε τον 8ο κύκλο

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης και μίλησε για όλους και για όλα στην Ελπίδα Ιακωβίδου.

Ο γνωστός σεφ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο «MasterChef», στην πορεία του στην τηλεόραση, στον γιο του και στα επαγγελματικά του βήματα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το ριάλιτι μαγειρικής του Star μετά από απόφαση του καναλιού, θα συνεχίσει για 8η συνεχόμενη χρονιά.

«Εμείς λειτουργούμε σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά, οπότε το κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε και όσο πιο καλά για να περάσουμε καλά. Η απόφαση για το αν συνεχίσει μια επόμενη σεζόν δεν είναι απόλυτα δική μας, έχει να κάνει με το κανάλι, έχει να κάνει με το πόσο καλά πάμε γενικότερα με την τηλεθέαση. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσει γιατί είναι πολύ ωραίο project», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έχει γίνει κρούση από το κανάλι και θα συνεχίσουμε με το MasterChef 8. Πάντα συζητάμε για αλλαγές να υπάρξει εξέλιξη και ενδιαφέρον».

«Κάθε άνθρωπο αλλάζει η πατρότητα. Όσο να στο εξηγήσουν δεν είναι ακριβώς το ίδιο, το ζεις εντελώς διαφορετικά. Όταν σου λένε ότι ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή, προφανως το κάνει. Πλέον δεν είσαι εσύ κι όλος ο κόσμος είναι το παιδί σου και θες να κάνεις τα πάντα. Στον γιο μου μαγειρεύω, είναι ενός χρονών και προσπαθώ ήδη να του δίνω να μυρίζει τα βότανα και τα μπαχαρικά. Όσο μπορώ βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού και μου αρέσει», εξομολογήθηκε για τον γιο του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!