Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαρύ κλίμα στο OPEN – Γκρίνιες για τα πρόσωπα και για τα χαμηλά νούμερα

Βαρύ κλίµα επικρατεί όλο το προηγούµενο διάστηµα στο Open, καθώς οι εκλογές, τόσο την περίοδο πριν από αυτές όσο και την ίδια ηµέρα, έδειξαν πως ο τηλεοπτικός σταθµός αδυνατεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισµό, ενώ παράλληλα ανέδειξαν τις µόνιµες εσωτερικές γκρίνιες, µε φόντο τα χαµηλά νούµερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες τόσο στην ενηµέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Κι όλα αυτά παρά την επιστράτευση της Ολγας Τρέµη από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο για την εκλογική βραδιά.

Η έβδοµη και τελευταία θέση στην οποία βρέθηκε το κανάλι, µε ποσοστά κάτω από το 5% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά, το βράδυ της κάλπης ήταν το κερασάκι σε µια τούρτα που «σηµαδεύτηκε» από χαµηλές τηλεθεάσεις συνολικότερα σε προεκλογικά πάνελ, ενηµερωτικές εκποµπές και δελτία.

Ταυτόχρονα, δεν έλειψαν οι κόντρες µε επίκεντρο συγκεκριµένα πρόσωπα. Η επιλογή του Παναγιώτη Στάθη για την εκπροσώπηση στο debate, για παράδειγµα, ήρθε αφότου ο ∆ηµήτρης Καµπουράκης, που ακούγεται πως ήταν η πρώτη επιλογή του σταθµού, αρνήθηκε για δικούς του λόγους να είναι εκείνος εκπρόσωπος του σταθµού. Στους διαδρόµους του καναλιού της Παιανίας ακούγεται επίσης ότι επιθυµία να εκπροσωπήσει το κανάλι στην τηλεµαχία των αρχηγών εξέφρασε ο Νίκος Στραβελάκης, που παρουσιάζει τα δελτία του Σαββατοκύριακου, αλλά τελικά δεν επελέγη αυτός, που όµως ήταν ο άνθρωπος ο οποίος συντόνισε τα πάνελ τη βραδιά των εκλογών. Η κινητοποίηση του µηχανισµού του καναλιού ήταν µεγάλη, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν ανταποκρίθηκαν στο τελικό προϊόν. Με αισιοδοξία πάντως αναµένεται η άφιξη της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ για την ενίσχυση του κεντρικού δελτίου στη θέση της Ματίνας Παπαδέα, για την οποία αναζητείται πόστο ενόψει της νέας σεζόν.

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 27/5

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!