Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αντίδραση on camera του Στράτου Τζώρτζογλου για τη συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο – «Δεν τον γνωρίζω»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα ώστε να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιον Όρος.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ekklisiaonline.gr φαίνεται στο ίδιο σημείο που βρίσκεται το ζευγάρι και ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Χριστίνα Βουδούρη συνάντησαν τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος αντέδρασε στην ερώτηση που του έκανε η δημοσιογράφος για τη συνάντησή του με τον Πατέρα Αντώνιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να κρύψει το πρόσωπό του με ένα βιβλίο. 

«Τώρα πρέπει να φύγω και με περιμένουν πάνω, δεν θα μου πάρεις συνέντευξη γιατί βιάζομαι. Δεν τον γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά πρέπει να φύγω» τόνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Λυπάμαι που αυτή η φωτογραφία παρερμηνεύτηκε. Εμείς βρεθήκαμε τυχαία δίπλα στον πατέρα Αντώνιο, καθώς ήμασταν την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, έξω από τη Μητρόπολη. Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά. Εκείνη την ώρα πλησιάζαμε για να χαιρετήσουμε τον πατέρα Ευάγγελο δίπλα του, τον οποίο γνώριζε ο Στράτος (Τζώρτζογλου).

Μείναμε πίσω τους περιμένοντας στη σειρά για το προσκύνημα. Διάβασα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έξω από τον ναό φώναξαν «αθώος» για τον πατέρα Αντώνιο, όμως εγώ προσωπικά δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Ήμασταν στο πλήθος με τον κόσμο»

Μετά από την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί μια που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος. 

«Εκείνη την ώρα πέρασα από τη Μητρόπολη και είδα τον Στράτο Τζώρτζογλου με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε πάρα πολλή ουρά, πέρασα από δίπλα του. Δεν θα με ενοχλούσε να κάτσω και δίπλα στον Πατέρα Αντώνιο, ακόμη δεν έχει βγει κάποια απόφαση ούτως ή άλλως. Θα του μιλούσα κιόλας, αλλά είχε ουρά και έφυγα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν πολύ κοντά στο σημείο και όντως έγινε χαμός με τον πατέρα Αντώνιο, υπήρχε κόσμος που φώναζε “Αθώος, αθώος” τη στιγμή που περίμενε στην ουρά. Περνούσα από την Μητροπόλεως και ήθελα να προσκυνήσω αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο. Έβλεπα μια φασαρία και είδα ότι περίμενε στην ουρά τον Πατέρα Αντώνιο. Παιδιά κάποιοι τον στηρίζουν, δεν ξέρουμε ακόμη τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!