Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

J2US: Στην κορυφή της τηλεθέασης για ακόμη ένα Σαββατόβραδο

Με μια διαφορετική έναρξη σε dance διάθεση -το «Dance with Κοκλώνης»– και τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, το J2US χάρισε μια ακόμα ξεχωριστή τηλεοπτική βραδιά.

 

 

Το κορυφαίο μουσικό σόου, το J2US, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και στο 12ο live σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 23,6%.

 

 

Κλείσιμο

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 17,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, ενώ στις ηλικίες 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13,7% φτάνοντας μέχρι και στο 16,8%.

 

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 21,5%.

 

 

Τα 8 ζευγάρια εντυπωσίασαν κοινό και κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες τους. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, δεν είχε δώσει το παρών στις πρόβες της εβδομάδας για προσωπικούς λόγους, έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του σόου, δεν διαγωνίστηκε στο χθεσινό live με την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη.

 

Ανάμεσα στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση στη σκηνή του Δημήτρη Σχοινά, που μεταξύ άλλων συγκίνησε και τη μητέρα του, Καίτη Γαρμπή.

 

Ο Κώστας Αγέρης και στη συνέχεια ο Ζαφείρης Μελάς τραγουδώντας δικές τους επιτυχίες αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια ξεσήκωσαν το κοινό.

 

Λίγο πριν κλείσει η βραδιά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε λόγο και για ένα secret πρόσωπο που θα δούμε το επόμενο Σάββατο στο 13ο live του μουσικού σόου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!