Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταμάτης Μαλέλης: «Όλα αυτά μου στοίχισαν στη ζωή, στις επιλογές μου, στο πώς θα ζήσω και στη ψυχολογία μου»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πάθος του για την τηλεόραση, το οποίο κάποτε του κόστισε πολύ στη ζωή του.

Συγκινητική ήταν η υποδοχή του Σταμάτη Μαλέλη από τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Καθένας εδώ έχει να μου πει μία ιστορία. “Τι να πρωτοθυμηθούμε…”, μου έλεγε πιο πριν ο οπερατέρ. Έχουμε περάσει πολλά για να φτιάξουμε τη διαδρομή αυτής της τηλεόρασης. Πάντα μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους με συγκίνηση γιατί είναι οι πραγματικοί εργάτες της τηλεόρασης, αυτοί την έφτιαξαν. Την αγαπάω την τηλεόραση, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από αυτά εάν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Για το πάθος του για την τηλεόραση, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Είχε τεράστιο κόστος στη ζωή μου. Όταν δούλευα 24 ώρες το 24ωρο άφηνα πίσω μου κάποιες άλλες προτεραιότητες, είχα κάποια πράγμα που μου άρεσαν και τα έβαζα στο περιθώριο. Όλα αυτά μου στοίχισαν στη ζωή, στις επιλογές μου, πώς θα ζήσω και στη ψυχολογία μου. Δουλεύω με το ίδιο πάθος, αλλά έχω κρατήσει ισορροπίες. Βάζω σε προτεραιότητα τον ίδιο μου τον εαυτό, ώστε να ζήσω πιο ισορροπημένα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!