Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς για τον γάμο Μουζουράκη: «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου, και στην κηδεία της μάνας μου ήθελαν να στείλουν κάμερες»

Με το πολυσυζητημένο θέμα της αντίδρασης του Πάνου Μουζουράκη ασχολήθηκε, εκ νέου, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για την επιμονή των τηλεοπτικών εκπομπών να στείλουν αποστολές στον γάμο του τραγουδιστή.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ… Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. «Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις». Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι».

«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό ποσό στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά όμως εγώ δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή».

«Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι «θέλουμε να στείλουμε κάμερες». Τι; Στην κηδεία της μάνας μου; » συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της ψυχαγωγικής του εκπομπής.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!