Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Αν το κανάλι δεν έχει στα πλάνα να μου δώσει κάτι δικό μου, υπάρχουν κι άλλοι»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον. 

«Δεν έχω ιδέα τι έχει σκοπό να κάνει η Ελένη. Θεωρώ ότι αν ήταν να πάει στο Star θα μας το είχε πει», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Εννοείται ότι θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι δικό μου. Το θέλω και είναι κάτι που το έχω κουβεντιάσει. Περνάω καλά εκεί που είμαι αλλά θέλω και την εξέλιξη, το επιδιώκω και, εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς. Αν δεν είναι, πάμε παρακάτω, υπάρχουν κι άλλοι», δηλώνει με νόημα ο δημοσιογράφος.

«Το έχουμε καταφέρει να είμαστε φίλοι με την Ελένη. Και αύριο να σταματούσαμε τη συνεργασία, θα παραμέναμε φίλοι. Απέναντί της δεν θα πήγαινα, θα το θεωρούσα προδοτικό», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά την ημερομηνία που θα ρίξει φέτος αυλαία το Open Weekend, ο δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί πως αυτή μπορεί να μετατεθεί και στα μέσα Ιουλίου. «Εμείς ξέρουμε ότι τελειώνουμε 30 Ιουνίου. Μπορεί να βγούμε και με τη νέα κυβέρνηση, ποιος ξέρει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!