Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής Happy Day, θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που χρειάστηκε να ξοδέψει ο σταθμός προκειμένου να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος σε αυστηρό τόνο απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να βρίσκονται εκει. 

H παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή»!

Και συνέχισε: «Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό… Μαίρη (αρχισυντάκτρια), το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε»!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!