Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

All Star Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί και ο Ηλίας Μπόγδανος λυγίζει – Χαμός στα social media

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν τα κατάφερε και τελικά αποχώρησε από το All Star Survivor. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν τα κλάματα του Ηλία Μπόγδανου για αυτή την αποχώρηση. 

«Περήφανος που τον γνώρισα»

Η στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα, να βγούνε τέσσερις προς αποχώρηση προσπαθώντας να σπάσει τη δυναμική του Μπάρτζη και του Ασημακόπουλου στο κοινό, φαίνεται πως δεν δούλεψε αυτή τη φορά με τον ίδιο να είναι τελικά αυτός που αποχωρεί.

Ο ίδιος, ως κλασσικός «ρήτορας» του Survivor δεν θα μπορούσε πριν φύγει να μην μιλήσει για τον άνθρωπο που θα ήθελε νικητή, τον οποίο και ήθελε να «προστατέψει» όπως είχε αναφέρει στο συμβούλιο με την ψήφο του στον Μπάρτζη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Μπόγδανο, τον οποίο ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να δει νικητή του Survivor All Star, αφού πιστεύει ότι το αξίζει.

Στα λόγια αυτά του Μαρτίκα, ο Ηλίας Μπόγδανος συγκινήθηκε λέγοντας πως φεύγει το «φιλαράκι» του από το παιχνίδι, πως θα του λείψει και είναι «περήφανος που τον γνώρισε» ενώ η παρέα του με τον εκείνον δεν θα μείνει μόνο στο παιχνίδι.

Το κοινό «αποδοκίμασε» τον Μπόγδανο και το γύρισμα της «μπιφτέκας»

Όπως ήταν φυσικό το κοινό βλέποντας τον Ηλία Μπόγδανο να αντιδρά έτσι απέναντι στην αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα θεώρησε πως ο παίκτης των Μπλε «γύρισε την μπιφτέκα», αφού όλοι θυμήθηκαν τον ίδιο να συμβουλεύει τον «φίλο» του Νίκο Μπάρτζη να κόψει τις πολλές παρέες με εκείνον. Πώς λοιπόν από εκεί που ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν τοξικός έγινε «αδερφός»; Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Μπόγδανος δάκρυσε με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα κι όχι με την αποβολή του «φίλου» του Ηλία Γκότση, ο οποίος μάλιστα τον προστάτεψε αφού δεν αποκάλυψε στην παραγωγή ότι εκείνος είχε γράψει το χαρτάκι που ζητούσε φαγητό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!