Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοινώνει on air τις ανανεώσεις των συνεργατών της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα του Happy Day, αναφέρθηκε και ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των συμβολαίων των συνεργατών της. Την αρχή έκανε με τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε σημειώσει ότι ήταν σε συζητήσεις με το κανάλι κι αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, σήμερα έχω ανακοινώσεις. Επειδή δύο μήνες τώρα πέρα δώθε, μας πας, μας φέρνεις, συζητάμε, τα λέμε, τα ξαναλέμε» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, πολύωρες χθες μέχρι αργά το βράδυ, κατάφεραν να με κλείσουν… Η πολύπειρη ομάδα των μανατζαρέων κατάφεραν να με κλείσουν» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Σε αγαπάμε. Θα είμαστε μαζί. Μέχρι το 2025 παρέα! Κώστα σε αγαπάμε πολύ, χαιρόμαστε που θα είμαστε παρέα, μας αρέσει αυτό που ζούμε και με εσάς, όλη αυτή η διάδραση που υπάρχει στην εκπομπή, νιώθουμε ότι είμαστε παρέα σας και θέλουμε να ξυπνάμε μαζί σας.

Η Τίνα μας έτσι κι αλλιώς είχε υπογράψει να είναι εδώ και του χρόνου, ο Δημήτρης μέχρι το 2025, ελπίζουμε και η Τίνα του χρόνου να ανανεώσει κι εκείνη. Άρα έκλεισαν οι εκκρεμότητες , θα πάμε διακοπές ήρεμοι ενάμιση μήνα, να γυρίσουμε εδώ αγαπημένοι και ενωμένοι» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!