Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στέλιος Κουδουνάρης: Την Ιωάννα Τούνη ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του My Style Rocks

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη και το My Style Rocks, αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube. «Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer, αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο. Για αυτό και στο My Style Rocks, ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε», είπε χαρακτηριστικά.

Έχει τελικά στυλίστα? | ΚΡΙΜΑ #86 ft. Στέλιος Κουδουνάρης

«Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο, την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα, άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτή και όσα έχει καταφέρει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το bullying που δέχτηκε. «Ήμουν στην παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Εγώ όταν ήμουν μικρός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και τέτοια, δεν μου άρεσαν», εξήγησε.

«Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου ή νυφικά στις φίλες μου. Στα άλλα παιδιά, αυτό φαινόταν ασυνήθιστο κι υπήρχε ένας αποκλεισμός και μια ειρωνεία. Ήμουν όμως, τόσο θωρακισμένος που δεν το αισθανόμουν», πρόσθεσε κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!