Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τριαντάφυλλος στο ontime24: Δεν θα έκανα παρέα με τον Κόρο για όλα αυτά που έλεγε για το Σάκη και την Μαριαλένα το 2012

Της Σάσας Σταμάτη

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα  ανάμεσα στον Κόρο και τον Τριαντάφυλλο.  Τα καρφιά που αντάλλαξαν ξεκίνησαν με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Κόρο για τις γυναίκες

«Η Σταυρούλα είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές κοπέλες. Αλλά δεν θα έβαζα κοπέλα νικήτρια, γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής. Δε μπορώ να βγάλω τη Σταυρούλα νικήτρια από τη στιγμή που άμα την αφήσω μόνη της σε ένα νησί δε θα βρει τροφή… Οπότε γι’ αυτό τον λόγο θα βγάλω τις κοπέλες απ’ έξω (από τους νικητές)».

Αυτές τις δηλώσεις είδε και ο Τριαντάφυλλος και έγινε μπουρλότο

To ontime24  επικοινώνησε με τον Τριαντάφυλλο ο όποιος δήλωσε ξεκάθαρα πως «οι γυναίκες είναι δυνατές, 9 μήνες μας κουβαλάνε στην κοιλιά, μας μεγαλώνουν για μας δίνουν τα χέρια τα πόδια τους, την ζωή τους ολόκληρη και ξέρω πολλές γυναίκες που μόνες τους έχουν φτιάξει πράγματα και είναι πολύ πιο δυνατές από πολλούς ψευτοφουσκοτούλιδες. Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Όχι, δεν θα έκανα παρέα  με τον Κόρο για όλα αυτά που έλεγε για το Σάκη και την Μαριαλένα το 2012. Κάποιοι ξεχάσανε και σε ένα χρόνο ο άνθρωπος δεν αλλάζει.  Ο Κόρο μπήκε μέσα να δείξει κάτι άλλο και καλά μετανιωμένος αλλά ο κόσμος δεν μάσησε και τον έστειλε σπίτι του κανονικότητα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!