Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σασμός: Τα Backstage πλάνα από τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς Σασμός. Η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συνομίλησε με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις σκηνές του γάμου ανάμεσα στον Αντώνη (Δημήτρης Ήμελλος) και τη Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα), ο οποίος έμεινε στη μέση.

«Η ημέρα είναι αφιερωμένη στον Αντώνη, στην επιστροφή του και σε ένα χρωστούμενο που έμεινε, γιατί ο γάμος έγινε μεν αλλά δεν έγινε η γιορτή του», δηλώνει ο Δημήτρης Ήμελλος, αφήνοντας να εννοηθεί πως η τηλεοπτική του σχέση με τη Μαρίνα θα περάσει ακόμη από αρκετές δυσκολίες.

Στην κάμερα του Alpha μίλησαν επίσης μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και μουσικός, Βασίλης Σκουλάς, αλλά και οι ηθοποιοί Θάνος Μπίρκος, Μιχάλης Αεράκης, Βέρα Μακρομαρίδου, Ευγενία Σαμαρά, Γιώργος Γεροντιδάκης και Δημήτρης Μαμιός.

«Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα η σημερινή, γιατί μετά το τραγικό που του συνέβη στον γάμο του, η Μαρίνα του κάνει μία έκπληξη να στήσει ένα γλέντι με την Κατερίνα, για να γιορτάσουν το γεγονός. Υπάρχει και κάτι ακόμη, μία ευχάριστη έκπληξη, που θα την κρατήσω κρυφή», δηλώνει από την πλευρά της η Όλγα Δαμάνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!