Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η δημόσια συγγνώμη της Μπέττυ Μαγγίρα: «Παίρνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη από την Ντόρα Μακρυγιάννη»

Η Μπέττυ Μαγγίρα από τον αέρα της εκπομπής της Ποιος είναι Πρωινιάτικα;, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την χθεσινή της καλεσμένη Ντόρα Μακρυγιάννη

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις θέλω να πω κάτι και να πάρω την ευθύνη και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλης της εκπομπής στην Ντόρα Μακρυγιάννη. Ήρθε εδώ και τα λέγαμε κι εμείς ξέρετε ότι αγαπάμε πάρα πολύ τους καλεσμένους μας και δεν θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Καμία φορά επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή, εκ παραδρομής μπορεί να ακούστηκε κάτι και ταυτόχρονα γράφοντας κάτι κάτω στο σούπερ. Εκείνη την ώρα ανάλογα με τα λεγόμενα του καλεσμένου μπορεί να γράφτηκε κάτι» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Χθες έγινε ένα λάθος, το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση γιατί μετά της ζητούσαν κάποιες εξηγήσεις οι δημοσιογράφοι. Ζητάμε συγγνώμη από την Ντόρα γιατί έγινε εκ παραδρομής το λάθος. Αυτά συμβαίνουν στις εκπομπές και δεν θέλαμε με τίποτα να την φέρουμε σε δύσκολη θέση. Προχωράμε γιατί την συμπαθούμε, την αγαπάμε κι είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!