Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει: «Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Λιάγκα. Θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και για πρώτη φορά απάντησε στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τις προθέσεις, ή πιο σωστά, για τις αποφάσεις που πήρε σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό της μέλλον.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό» είπε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και έσπευσε να τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο που να αφορά τις σχέσεις της με τον παρουσιαστή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφασή της έχει να κάνει με τις δικές τις επιδιώξεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της καθώς θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δε θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δε θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο αλλά επειδή εγώ θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Προτεραιότητα έχει το κανάλι μου. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου είναι αυτό που είμαι, το ότι είμαι ηθοποιός… Δε μπορώ να σας πω πολλά, δεν είναι ότι δε θέλω, ούτε ότι θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου.

 

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Κορινθίου είχε πάρει τη θέση της Δούκισσας Νομικού όταν εκείνη, στις αρχές της σεζόν έφυγε από την εκπομπή εντελώς αναπάντεχα. Τότε, οι φήμες μιλούσαν για πολλή ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Λιάγκα που τους οδήγησε σε ρήξη και έτσι αναγκάστηκε η Δούκισσα να αποχωρήσει από αυτή τη συνεργασία.

Η Μαρία Κορινθίου είπε πως προτεραιότητα έχει το κανάλι της, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν αν εννοεί ότι πρόκειται να τη δούμε από τη νέα σεζόν σε κάποια σειρά του ΑΝΤ1.

Εκείνη απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση όμως σίγουρα θέλει να αφοσιωθεί και πάλι στην τέχνη που υπηρετεί τόσα χρόνια, την υποκριτική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!