Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πάγωσε» η Ανθή Σαλαγκούδη τον Γιώργο Κοψιδά: «Αντιπαθιόμασταν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια»

Ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιώργο Παγάνη το Σάββατο στο Action 24. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor ενώ η γοητευτική δημοσιογράφος παραδέχθηκε πως δεν τον συμπαθούσε για όσο διάστημα συνυπήρξαν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής τόνισε στον καλεσμένο «βγάζεις μια εικόνα αγαθού γίγαντα» με την Ανθή Σαλαγκούδη να σπεύδει να συμπληρώσει με χαμόγελο τα εξής. «Θα σας πω εγώ που ήμουν μαζί του στο Survivor αν ήταν… αγαθός γίγαντας. Γίγαντας ναι, αγαθός τώρα πως το εννοούμε; Δεν ξέρω. Μεταξύ μας, ας πούμε, τηλεοπτικά αντιπαθιόμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια στο τηλεοπτικό κοινό».

Γ.Κ.: Εγώ δεν σε αντιπαθούσα στο Survivor, δεν ξέρω αν εσύ με αντιπαθούσες.

Α.Σ.: Αλήθεια; Επειδή εγώ σε αντιπαθούσα.

Γ.Κ.: Μην κοιτάς αυτό που βγαίνει αλλά αυτό που ζήσαμε εμείς. Εκεί μέσα θυμάσαι πολύ καλά ότι λόγω της κατάστασης και της πείνας όλα μεγεθύνονται και όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό και αυτό είναι παραπλανητικό. Δεν είναι η αλήθεια.

Α.Σ.: Εννοώ, ρε παιδί μου, ότι δεν ήμασταν κοντά. Δεν ήσουν από τους αγαπημένους μου και δεν ήμουν και γω από τους αγαπημένους σου. Όχι ότι σε αντιπαθούσα ως άνθρωπο.

Γ.Κ.: Αυτό εντάξει. Άλλο αυτό και άλλο η αντιπάθεια. Πας στα δύο άκρα. Δηλαδή με κάποιους ανθρώπους έρχεσαι πιο κοντά, με κάποιους δεν είσαι τόσο κοντά αλλά δεν σημαίνει ότι αντιπαθιέστε κιόλας

«Εν είδει αστείου το είπα ότι αντιπαθιόμασταν. Εγώ όμως θέλω να σου πω ότι πριν μπω στο παιχνίδι, που με ρωτούσαν «με ποιον θα ήθελες να κάνεις παρέα» και «με ποιον θα κολλούσες;», εσένα έλεγα πάντοτε. Γιατί επίσης μου κάνει πολύ καλή εντύπωση, το είχαμε συζητήσει και μέσα στο παιχνίδι, η ευαισθησία που έχεις σχετικά με τα ζώα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ανθή Σαλαγκούδη στο μαγκαζίνο που συμπαρουσιάζει του Action 24.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!