Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σοφία Βόσσου μιλάει για τον Βασίλη Δημάκη: «Το ότι είναι στην φυλακή, δεν σημαίνει ότι είναι τέρας»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρη της Ερασμία Μάνου με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη, στην εκπομπή της Super Κατερίνα

Κατά την έναρξη της συζήτησης η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως δεν της έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο κι έπειτα η τραγουδίστρια πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Έχουν ξαναγίνει σύμφωνα συμβίωσης και γάμοι μέσα στη φυλακή. Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένο και μη συνηθισμένο. Μιλάμε για μια αγάπη που κρατά 1,5 χρόνο τώρα. Εγώ βλέπω το παιδί μου που είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εσείς δε το ζείτε από κοντά και είναι φυσιολογικό να σας φαίνεται περίεργο. Εγώ που το ζω 1.5 χρόνο τώρα, μόνο ως ευλογία το βλέπω πραγματικά»

«Είμαι λίγο αντισυμβατική σαν άνθρωπος και σαν μαμά. Πάντα ήμουν. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός. Το ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή για κάποια πράγματα όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Έγιναν κάποια λάθη. Στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει για τα λάθη του. Εγώ συνειδητοποίησα και ανακάλυψα ότι την κατάρα της φυλακής την έκανε φως. Σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα» πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου.

Στο τέλος επικράτησε μία μικρή ένταση όταν ο κ. Μπαλάσκας χαρακτήρισε “καλό πελάτη” της Ελληνικής Αστυνομίας τον Βασίλη Δημάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!