Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor All Star: Απασφάλισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Στέλιο Χανταμπάκη – «Ο Χανταμπάκης ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πετάξε τα βέλη του κατά του Στέλιου Χανταμπάκη στο χθεσινό επεισόδιο. Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, ο όμορφος personal trainer και παίκτης της κόκκινης ομάδας επισήμανε πως «ενοχλεί πολλούς αλλά κανείς δεν μιλάει. Δηλαδή έρχονται οι συμπαίκτες και μου λένε «δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μπάρτζη ενώ δεν τον συμπαθεί», «δες τον Στέλιο, μιλάει με τον Μαρτίκα που δεν τον συμπαθεί». Ωραία ρε φίλε, βγείτε και πείτε το! Τι το λέτε σε μένα; Εγώ πρέπει να κάτσω και να ανοίξω συζήτηση στο συμβούλιο; Βγείτε και πείτε ότι σας ενοχλεί».

«Με ενοχλεί αυτό το γαϊτανάκι μέσα στην καλύβα και τα υπονοούμενα. Λέει ο Μαρτίκας πως μαγειρεύτηκε η ψηφοφορία και ήταν συνεννοημένες οι ψήφοι για να πάνε στον Στέλιο. Ωραία, ήταν συνεννοημένοι αυτοί οι τρεις. Οι υπόλοιποι τέσσερις, που είναι αντικειμενικοί εδώ μέσα και ψηφίζουν αγωνιστικά, γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη υποψήφιο;».

«Ούτε και η πλειοψηφία! Εμείς πες ότι ήμασταν τρεις οι μάγειρες, εγώ, η Μελίνα και ο Τάκης. Οι υπόλοιποι τέσσερις γιατί δεν έβγαλαν τον Τάκη και πήρα εγώ δυο ψήφους και πήρε και ο Κόρο μία; Για πείτε μου λίγο τώρα παιδιά; Για απαντήστε μου η κόκκινη ομάδα; Γιατί δεν προστατεύσατε τον Στέλιο που είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά και έχει αντίληψη και ψηφίσατε εμένα; Αφού ο Τάκης είναι ο χειρότερος, γιατί δεν ψηφίσατε τον Τάκη; Μήπως υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω; Για πείτε μου λίγο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!