Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Γιώργο Κιμούλη: «Μακάρι να κερδίσει τις αγωγές, ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο θέμα του Γιώργου Κιμούλη και των αγωγών που έχει καταθέσει. 

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, σε συμβουλές, με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση απ’ όλο τον θίασο», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και πρόσθεσε για τον Γιώργο Κιμούλη: «Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Ένας άνθρωπος που θα είχε αυτή τη συμπεριφορά θα τον είχε “ξεράσει” – ας μου επιτραπεί η λέξη – πολύ νωρίτερα ο χώρος.  Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου». 

«Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό από τον Γιώργο Κιμούλη. Προβλέπω ότι σύντομα θα εκπλαγούμε», τόνισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!