Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λουκία Παπαδάκη: «Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε»

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και παραδέχτηκε πως με τον ρόλο της στη σειρά του Mega κατάφερε να ξεπεράσει την «τραυματική εμπειρία της γιαγιάς».

Ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς

«Στο “Μαύρο Ρόδο” ξεπέρασα την τραυματική εμπειρία της γιαγιάς. Με τον Λεωνίδα Κακούρη είμαστε από τη σχολή φίλοι», είπε αρχικά και μίλησε για τον ρόλο της.

Θέλω να λένε για το “Μαύρο Ρόδο” “τι κρίμα που τελείωσε”

«Η Κύρα είναι μια συναρπαστική προσωπικότητα με συντηρητικά στοιχεία. Θέλω να λένε για το “Μαύρο Ρόδο” “τι κρίμα που τελείωσε” κι όχι “πάλι αυτό το πράγμα μπροστά μας”», εξηγεί.

Θα ήταν κρίμα να θαμπώσειτο Μαύρο Ρόδο

Όπως είπε, είναι περήφανη για την απόφαση να σταματήσει η σειρά. «Είμαι υπερήφανη που πάρθηκε αυτή η απόφαση, γιατί πραγματικά είναι μια αγαπημένη σειρά. Θα ήταν κρίμα να θολώσει και να θαμπώσει. Η Κύρα έχει σκοπό να αποκαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της».

Με φλερτάρουν 

«Ευτυχώς, δεν έχω ζήσει κανέναν μεγάλο έρωτα. Δεν έχω παρακολουθήσει και δεν ζηλεύω. Ο έρωτας πρέπει να μας πηγαίνει παραπέρα και όχι παραπίσω. Με φλερτάρουν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν θα με φλερτάρουν όταν θα είμαι 132 χρονών».

«Το ότι δεν έγινε γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει μετά. Είμαι μια μητέρα, που έκανε τον γιο της ανεξάρτητο», πρόσθεσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου το πέρασμα του χρόνου. «Δεν ονειρεύτηκα ότι θα έχω την ίδια επιδερμίδα που είχα στα 25 μου», εξηγεί.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!