Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι είπαν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Φάνης Λαμπρόπουλος για τα δοκιμαστικά του 5×5;

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα. Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για τη διαδοχή του Μάρκου Σεφερλή στο «5Χ5», μετά τη μεταγραφή του τελευταίου στον ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω κάνει δοκιμαστικό, ξέρω ότι το όνομά μου ακούγεται. Νομίζω ότι στα τηλεπαιχνίδια ούτως ή άλλως πρέπει να κάνεις δοκιμαστικό», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είναι πολύ συγκεκριμένη η δομή του παιχνιδιού. Επειδή όταν κι εγώ ήμουν στα backstage, θυμάμαι ανθρώπους να λέγαμε «θα είναι καλός για αυτό» και όταν τον δοκίμαζες δεν του… έβγαινε. Αν δοκιμαστώ, θα σας πω», προσθέτει.

«Γενικότερα, δεν θεωρώ ότι υπάρχει γυναικείο-ανδρικό στην παρουσίαση. Υπάρχουν γυναίκες που τους ταιριάζουν ανδρικά concept, άνδρες που τους ταιριάζουν πιο γυναικεία concept. Υπάρχουν κορυφαίες τηλεπαιχνιδούδες, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου», σημειώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για το ενδεχόμενο να τον δούμε στο τιμόνι του «5Χ5» μίλησε και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

«Είμαι στον ΑΝΤ1 και συζητάω πολλά πράγματα. Δεν έχω κάνει κανένα τέτοιο δοκιμαστικό. Αν γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανοιχτός. Την έχω βρει με το ραδιόφωνο, είμαι καλά», ξεκαθαρίζει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!