Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθαρίζει για την ψευδή είδηση για την αδερφή της: «Ήταν χοντρό, η Ματθίλδη έμεινε άφωνη»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να τοποθετηθεί από τον αέρα της εκπομπής της Ποιος είναι Πρωινιάτικα, για την ψευδή είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για την αδερφή της. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, με αφορμή τη συνέντευξη της Ματθίλδης Μαγγίρα, όπου διέψευσε τη φήμη που κυκλοφόρησε κάποτε πως δέχθηκε χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά αυτό το σκηνικό. Γράφτηκε αυτή η είδηση ότι έφαγε χαστούκι η Ματθίλδη Μαγγίρα από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Έγινε παρασκηνιακά με άλλη ηθοποιό και έγραψαν ότι το έφαγε η Ματθίλδη», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Ματθίλδη εκνευρίστηκε, πήρε στην εφημερίδα και ζήτησε τον λόγο από τον αρχισυντάκτη. Γιατί δεν με παίρνετε να το επιβεβαιώσετε και βάζετε εμένα ενώ δεν ήμουν εγώ στο περιστατικό; «Γιατί εσύ πουλάς», της είπαν. Έμεινε άφωνη. Και επειδή πουλάω πρέπει να το φάω εγώ το χαστούκι;», περιγράφει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ήταν κάτι χοντρό. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια και δεν ξέρουμε πώς έγιναν ακριβώς τα πράγματα. Όπως και να ‘χει είναι μία απαράδεκτη πράξη», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!